Escada – tõeliselt hea leid Portugalist

Escada Touriga Nacional – viimase aja üks parimaid veinileide!

Escada_MedalsVeini teeb eriliseks üks Portugali kvaliteetsemaid ja nooblimaid viinamarjasorte – Touriga Nacional, mida tihti kasutatakse portveini valmistamiseks, kuid üha rohkem ka peente kuivade punaveinide jaoks. Escada Touriga Nacional on värvuselt mustjaspunane ning aroomis on tunda põldmarja, mis kandub üle ka maitsesse. Vein väga heas tasakaalus – pehme, siidine, mahlane ja moosine, kus tunda ka kerget vürtsikust. Järelmaitses olemas elegantne viimistlus.Escada_grapes

Sobib suurepäraselt aperitiiviks, niisama nautimiseks kui ka grillkala (lõhe, tursk) ja kõikvõimalike punasest lihast roogadega. Samuti soovitame proovida tugevamaitseliste juustude ja pastaga.

Saadaval ka 300cl pakina.

Escada Touriga Nacional on võitnud rohkelt erinevaid kuldmedaleid ja on Norras nr 1 pudelivein!

Kes kord seda veini proovib, see seda juurde soovib!

Rohkem infot Escada veinide kohta leiad siit.

Escada_wineryDFJ VINHOS on rajatud 1998.aastal, kus veinimõisa omanikuks ja peamiseks veinimeistriks on Mr. José Neiva Correia. Tema üheks peamiseks veini tootmise filosoofiaks on põhimõte, et tuleb toota veine, mida inimesed juua soovivad! Mr. José Neiva Correia on pälvinud ka kõige tähtsama Portugali veinide auhinna „MISTER WINE 2013“. Lisaks on DFJ VINHOS ülemaailmselt võitnud hulgaliselt ka teisi veiniauhindasid, alates 2010.aastat on neid saadud 1245 ja neist 311 ainuüksi 2015.aastal.

Escada_wineyard1DFJ VINHOS keskmine toodang aastas ulatub 4,5 miljoni liitrini ja 95% toodangust eksporditaks rohkem kui 45 erinevasse riiki üle maailma.

Alates 2009.aastast omab DFJ VINHOS kõrgeimat kvaliteedisertifikaati BRC.

Tootja koduleht http://en.dfjvinhos.com/