Casa Charlize Cuvee Forte – Oma Maitse Lemmik 2021!

Eks head tooted torkavad ikka silma ja kus on, sinna tuleb auhindu ka juurde😊

Seekord säras Oma Maitse Lemmik 2021 konkursil ja tõi lahja alkoholi kategoorias võidu koju Casa Charlize Cuvee Forte!

Tegemist on potentsiaalselt Eesti kaalukaima toidukonkursiga, mille žüriisse kuuluvad teiste seas nii armastatud Eesti avaliku elu tegelased kui pikaajalise kogemusega gurmaanid. “Oma maitse Lemmik” konkursi eesmärk on valida turule tulnud toidutoodete seast parimad ning tunnustada neid Oma maitse Lemmikud märgisega. Tarbijate jaoks tähendab see märgis, et tegemist on professionaalide poolt testitud, soovitatud ja usaldusväärse tootega. Lemmikute kleebis aitab tarbijal uue toote lihtsamini letilt üles leida ning on suureks abiks ostuotsuste tegemisel.

 

Parimaid toidutooteid valiti 21. kategoorias ja igas kategoorias tunnustati kuni kolme konkursile esitatud toodet.

Kuidas testimine täpsemalt toimus ja millest lähtuvalt tegi žürii oma otsuseid, saab lugeda ja vaadata Oma Maitse veebilehelt https://omamaitse.delfi.ee/artikkel/93256863/voitjad-selgunud-oma-maitse-lemmik-2021-on ning värskelt ilmunud ajakirjast.

Casa Charlize Cuvee Forte punaveini kirjeldas žürii järgmiselt: Mahlakas poolkuiv vein, mineraal lööb ninna. Tunda on mõnusat suutäit Sangioveset. Punase veini küps täidlus ja marjasus mõjuvad suurepäraselt suviste grillitud liharoogadega, ka juustudega.

 

Lisainfot veini kohta vaata siit: https://finewine.ee/toode/casa-charlize-cuvee-forte-toscana-rosso-igt-75cl/