SILK & SPICE uued maitsed!

Populaarseim Portugali punavein Eestis – Silk & Spice Red Blend on saanud enda kõrvale võrdväärsed ja uued liikmed!
Uued maitsed pakuvad maitseelamusi nüüd ka valge veini austajatele ning punase veini sõprade valikusse on lisandunud veel üks kergelt vürtsikas ja heas tasakaalus punavein.

Silk & Spice White Blend on tsitriinkollase, kergelt kuldse varjundiga valge vein. Aroomis ja maitses tulevad esile küpse virsiku, meloni ja valgete lillede noodid, mis on tasakaalustatud tammevaadis laagerdumisest tuleneva vaniljehõnguga. Pika, tasakaalustatud ja meeldiva järelmaitsega. Vein on osaliselt laagerdunud nii Ameerika kui Prantsuse tammevaatides.

Silk & Spice Spice Road on rubiinpunase värvusega vein. Aroom on üsna intensiivne, tunda küpseid tumedaid puuvilju, musta šokolaadi vürtsikate nootidega. Maitselt täidlane ja rikkaliku tekstuuriga, kus vürtsikus, tanniinid ja happesus on heas tasakaalus. Pika ja kauakestva järelmaitsega. Vein on osaliselt laagerdunud Ameerika ja Prantsuse tammevaatides.
Mõlemad veinid on gluteenivabad, sobilik veganitele ja taimetoitlastele.

Pudeli etikettidel on kujutatud 15. sajandi Bengali lahte, suurima strateegilise tähtsusega lahte maailmas nn Aasia väravat, mis eraldab Lõuna- ja Kagu-Aasiat. Erinevate mereteemaliste elementidega (merekompass, karavell) soovitakse rõhutada ja tunnustada maadeavastaja Vasco da Gama ning teiste meremeeste ajaloolist seost Silk & Spice veiniga. On ju veinid oma nime saanud just nimelt 16. sajandi kaubandustee “Silk, Spice & Incense Route” järgi Euroopa ja Aasia vahel, kus kaubeldi selliste vürtsidega nagu muskaatpähkel, kaneel, nelk ja pipar. Paljusid neid maitseid ja aroome saab tunda ka neis punaveinides.

Rohkem infot toodete kohta leiad SIIT