GRAN MIRADOR FRESCO JA ROSALIA

Gran Mirador veinid on seni tuntud oma ainulaadsete sametetiketiga punaveinide poolest.
Nüüd on valikusse lisandunud ka kaks kergemat ja suvisemat maitset – valge Gran Mirador Cuvee Fresco ja roosa Gran Mirador Cuvee Rosalia. Mõlemad veinid on iseloomult puuviljased, noored ja värsked ning õrna mulliga.

  • Gran Mirador Cuvee Fresco – imeõrna mulliga valge vein. Värvuselt helekollane roheliste varjunditega. Aroom puuviljane, tunda pirni, õuna ning tsitruseliste noote. Maitse puuviljane, noor ja värskendav.
  • Gran Mirador Cuvee Rosalia – kahvaturoosa värvusega ja õrna mulliga roosa vein. Aroom väga värske ja intensiivne, küpsete puuviljanüanssidega. Maitse samuti puuviljane, noor ja värskendav. Mõlemad veinid Sobivad hästi aperitiiviks ja kõikvõimalike mereandide ning riisiroogade kõrvale. Serveerida jahutatult umbes 4ºC juures.

Gran Mirador veinid on Eesti turul 2019 aasta kevadest. Alates 2021. aastast on Gran Mirador veinid ainulaadses, pilkupüüdvas ja luksuslikus sametetiketiga pudelis. Sellest ajast alates on neid punaveine saatnud suur edu, tähelepanu ja tarbijate heakskiit! 5-liikmelises veinisarjas on tänaseks kokku kaks poolkuiva ja kolm poolmagusat veini.