Lopsaka puuviljalise aroomi ja maitsega vein, karakterilt pehme ja samas värske.
Passivento meetodil valminud veini viinamarjade osaline kuivatamine algab juba veiniaias ning viiakse lõpule spetsiaalses kontrollitud ventilatsiooniga ruumis. Nii saavutatakse marjade ideaalne dehüdratsiooni tase enne nende pressimist.
Barone Montalto on nr.1 Itaalia veini kaubamärk Eestis (AC Nielsen 2019).
Tarbimissoovitus
Erinevad kalaroad, värsked ja pehmed juustud, samuti sobib seltskonnaveiniks.
Vürtsikas
Aperitiiv
Värsked juustud
Lisainfo
Juhtiv Sitsiilia veinitootja, kel on õnnestunud ühendada sitsiilia veinitraditsioonid kaasaegse veinivalmistamise tehnoloogiaga. Sellise sümbioosi tulemusena sünnivad värske ja iseloomuliku karakteriga veinid Santa Ninfa, Agrigento ja Noto piirkondadest. Traditsiooniliste kohalike marjasortide kõrval leiame ka üle maailma tuntud veinimarju, kuid veinidel on põnev kohalik isikupära. Parim Itaalia tootja aastal 2015 (AWC Vienna International Wine Challenge).