Poolkuiv rosé cava on valmistatud 100% Trepat viinamarjadest, mis pärinevad Conca de Barberà orust. Lõheroosa värvuse ning peene ja elava mulliga cava aroomis on tunda punaste marjade ning roosiõite noote. Rikkalikus maitses esile kerkivad küpsed punased puuviljad ning mustsõstrad loovad elegantse tasakaalu ja meeldiva struktuuri.
Tarbimissoovitus
Ideaalne cava iseseisvalt nautimiseks või tumeda šokolaadi ning värsketest puuviljadest valmistatud magustoitude kõrvale.
Mereannid
Lisainfo
Kataloonia cava-pealinnas Sant Sadurni d’Anoia (Penedes), señor Pere Ventura poolt 1990-datel asutatud cava-maja on tänaseks komeedina tõusnud cava maailma tippu. Cava on Pere Ventura geenides – tema vana-vanaisa oli üks traditsioonilisel šampanjameetodil cava valmistamise pioneere. Penedes on cava jaoks parim kasvuala aromaatsetele Macabeo, Xarel-lo ja Parellada viinamarjadele. Vahemerelt hoovav jahedam õhumass kultiveerib viinamarjades vajalikku värskust ja happesust, samas tagab pikk päikeseline periood viinamarjade lõpuni küpsemise. Kõike seda toetab jätkusuutlik mahepõllundus, mis on señor Pere Ventura südameasi. Nii see „täht“ ongi sündinud.