Coffee People gurmeekohvid

Dunker esindab nüüdsest auhinnatud Eesti kohvitootja Coffee People’i gurmeekohvisid

Coffepeople1Dunker pakub uhkusega Eesti kohviröstla uusi kohvimaitseid ning ühineb hõrkude nüansside avastamisel Guatemaala, Kolumbia ja Etioopia kohvides.

Meie valikus olevad Coffee People kohvid leiad siit.

Coffee People on uus kaasaegne kohvilegend – Eesti kohvitootja, kes tarnib maailma erinevaist paigust haarava päritolu ja parima kvaliteediga väiketootjate rohelist kohvi ning röstib seda oma Tallinna röstlas tõeliseks kohviarmastajate nirvaanaks.Coffepeople2
Coffee People on ainus kohvifirma, mis on asutatud maailmameistrivõistlusi hindavate eestlastest kohvikohtunike poolt. Siin võluvad kõrgharitud keemikust ja surfiinstruktorist röstmeistrid keeruka kohvioa hingest elamuslikke plahvatusi.

 

Tänane Coffee People on asutatud 2008. aastal Gourmet Coffee nime all, kes alustas kohvimaalima raputamist kodu garaazist kasvades 8 aastaga Baltikumi suurimaks kohviröstlaks.

2015. aastal koondati Gourmet Coffee ühtse Coffee People kaubamärgi alla ning farmipõhised kohvid said kättesaadavaks ka jaeklientidele. Coffee People’i pakendid pälvisid samal aastal Eesti Disainiauhindadel kuldpreemia: Parim Pakend 2015.

Coffee People’i mahe kohviaroom, selle puhas ja värviküllane maitse on hetk rõõmueliksiiri igasse päeva!

coffepeople3Coffepeople4

SONY DSC