Pfaffl – European Winery of the Year 2016

Nüüd rõõmustavad kõik Austria veinide nautlejad, sest alates jaanuarist 2017 on Dunker Estonia portfell tublisti rikkam Austria valgete veinide poolest. Seekordne uudis algab võidutiitliga. Meie uuenduslik veinipartner on pärjatud ühe olulisema veiniauhinnaga. Pfaffl – European Winery of the Year 2016. Esimest korda ajaloos on see tiitel omistatud Austria veinimõisale.

Pfaffli veinimaja eestvedajateks on õde-vend Heidi ja Roman. Tegemist on Austria perefirmaga, millest võtavad osa ka nende vanemad ja lapsed. Roman on veinimeister ja Heidi hoolitseb igapäevaste asjaajamiste eest.
Kaunid Pfaffli veiniaiad asuvad külas nimega Stetten, mis asub Weinviertelis otse Viini naabruses. Tänu paljudele veiniaedadele on neil võimalus toota erineva stiiliga mitmekesist veinivalikut.

Veini tootmise juures väärtustavad pereliikmed kõrgelt keskkonda ja selle säästmist. Neid motiveerib vaid parim tulemus alates korjest, mis viiakse läbi käsitsi, kuni perfektse tulemuseni pudelis.

Tootja koduleht: http://pfaffl.at/

Pfaffl_1  Pfaffl_3 Pfaffl_4 Pfaffl_5 pfaffl_family Pfaffl_6 Pfaffl_7